mini manual de google drive

Click here to load reader

Post on 23-Jan-2017

132 views

Category:

Technology

3 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

GOOGLE DRIVE

Google Drive Pol Valero

Qu s el Google Drive?

Google Drive s un servei demmagatzematge darxius de Google. Cada usuari t 15Gb despai gratut pels seus arxius, ampliables pagant quotes mensuals. En aquest espai hi pots guardar tot tipus darxius (fotos, documents, msica, vdeo) i tamb pots editar-los. Shi pot accedir des de la pgina web des de lordinador i tamb hi ha laplicaci disponible per Android i iOS.

Com utilitzar el Google Drive?

La meva unitat: s la pantalla principal del Google Drive. Des daqu veus tots els arxius que has penjat. Nou: Des daqu pots penjar un arxiu al Google Drive (word, msica, vdeo, power point...) Buscar: Des de la barra de cerca tens la possibilitat de buscar un arxiu entre les teves carpetes mitjanant paraules clau. Configuraci: Et dna la opci de canviar i revisar les caracterstiques del teu compte de Google Drive: idioma, contrasenya... Notificacions Google: Safata dentrada on reps les notificacions del teu compte de google. Informaci demmagatzematge: A la part inferior esquerra tens la informaci demmagatzematge del teu compte, lespai que tens ocupat i si vols pots comprar ms espai. Carpetes: Aqu trobars els teus arxius ordenats seguint diversos patrons.

Altres utilitats de Google Drive: Eines Google.

Documents de Google

Google Drive et dna la possibilitat de crear documents amb un processador de textos. Els documents que crees es guarden directament al teu compte de google i poden ser compartits mitjanant un enlla.

Fulls de Clcul de Google

Google Drive tamb tofereix la possibilitat de crear fulls de clcul que et permeten calcular tot tipus doperacions introduint les frmules corresponents. Tamb pots crear grfics, escales...

Presentaci de Google

A travs del Google Drive tamb es poden crear presentacions semblants a un power point. Serveixen per explicar o exposar coses i s til perqu estalvies memria a lordinador guardant totes les imatges al Google Drive.

Formularis de Google

Els formularis de Google et donen la possibilitat de crear un formulari amb preguntes, una enquesta. Pot tenir tantes preguntes com vulguis i dels tipus que vulguis. El mateix arxiu et dona la possibilitat de veure les respostes de la gent amb la mitjana i els comentaris.Dibuixos de Google

Dibuixos de Google s una Eina Google que et permet fer dibuixos amb tota mena de formes, colors, imatges i textos que vulguis. Un cop fet el dibuix es pot guardar com a imatge i s til per exemple per crear logos dempreses.

4

View more