jocs florals 2013

Download Jocs florals 2013

Post on 15-Jul-2015

200 views

Category:

Education

1 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • 1r. Premi 5A : Alejandra Gonzlez de Ubieta Bello

  UN BON DIA S UN BON DIAAvui mhe despertat amb els raigs de sol que em tocaven la cara. M he aixecat amb un badall i he obert la finestra de la meva habitaci.El paisatge s tot illuminat. Els nens petits riuen i juguen amb la pilota. Els ocells piulen molt alegrement. Els arbres sn tots florits. I de sobte, m he adonat duna cosa: Ja s primavera.He anat a la cuina i he vist que ja shavia llevat tothom i jo era l ltima.La mare mha anunciat que avui anirem a Sant Cugat amb bicicleta. Li he demanat danar pel cam del camp i ha acceptat.Quan ja havem passat el rierol sabia que no m havia equivocat i que la primavera era evident al llarg del cam. No mha estranyat gens que hi hagus tanta gent per tot arreu.Un cop hem arribat a la plaa del monestir , hem decidit que dinarem al restaurant del Viena, on jo mhe demanat una hamburguesa jardinera. Desprs, hem tornat a casa i he convidat la meva millor amiga a venir a veure la pellcula Asterix i Obelix .Li he regalat una polsera molt maca, que encaixa amb la meva.Quan ha marxat, mhe dutxat i he sopat una amanida bonssima.I, en acabar, m he llenat dun bot al llit i he pensat: un bon dia s un bon dia, i al cap duns segons, m he deixat emportar per un profund i bell somni... Accssits 5 A: Daniel Rodrguez Molla amb la narraci Daniel i els extraterrestres.Elena Martnez Illn amb el poema Kitty.

 • 1r. Premi 5B: Anna Casas Alonso

  La veritable histria de Sant Jordi explicada pel drac.

  Hi ha molta gent que diu que els dracs no parlen.Per jo no noms sc un drac que parla sin que tamb s explicar contes i avui us explicar la veritable historia de Sant Jordi.Era un dia solejat, i mira... com que sc tan gran, tenia una mica de gana!. Estava enfadat perqu la meva dona no parava de parlar per no s que de liva. I no podia dormir. Aix, de sobte per all, passava un delicis ramat dovelles fresques, i un pastor. Primer em vaig menjar una ovella i desprs,... tot el ramat.Vaig voler tastar el pastor i... encara era ms bo! Mmm!.Vaig ser un ximplet perqu jo sc amic de les persones!!!!. El rei, perqu volia, eh! manava donant persones per menjar-me-les i aix anvem tirant. I un dia, la reina i el rei ploraven molt. De cop, una jove i preciosa princesa va venir dient-me que me lhavia de menjar. Per jo no volia menjar-me una cosa que sempre es dutxa i es maquilla... Ecs! Quin fstic!. Aix que la vaig convidar a prendre el t i llavors la vaig tornar al castell Reial.Li vaig demanar al rei el carnet oficial de vegetari.I em van fer una foto.

  Us preguntareu... i Sant Jordi??Doncs aquest paio, el tal Jordi, no hi pinta res, per com que havien de fer la histria de Sant Jordi lhi van afegir, perqu s.

  Accssits 5B:Judith de Miguel Esteban, amb el poema la primavera.Marina Soriano Castan, amb la narraci La llegenda de la salvaci del regne de la fantasia.

 • 1r. Premi 6A: Marcos Serrano

  LES EMOCIONS DEL MAREl mar est tranquil,quan els mariners de nitestan tots immbils, dormint al seu llit.El mar est enfadat,quan les onades estan actives,el vent no est calmati al sol mai arribes.El mar est content,quan blau est el cel,els peixos van cantanti a laigua no nhi ha recel.Les emocions del marno sempre sn iguals,i les hem de respectarcom si fssim germans.Accssits 6:Pol Teruel i Subirats, amb la narraci L Eloi per tota Europa.Nerea Puente de los Mozos, amb el poema El lle.

 • 1r. Premi 6B: Aina BeltrnEL POBREEl pobre no t casa,t caixes.El pobre no t llit,t mantes.El pobre passa gana,mentre uns altres tenen fama.Ells ho passen malament,per nosaltres no ho sabem.Una cosa us he de dir,aix no s divertit.Una casa podem ferperqu no passin fred.

  S alegraran de tenir llit?No ho s, no mho han dit.Accssits 6B:Albert Crespo Ramiro, amb el poema Amic.Ariadna Fernndez Rodrigo, amb el poema Les estacions.

 • Guanyadors