disseny gràfic_pac3

of 8/8
Pac33Disseny.indd 1 05/05/14 03:47

Post on 13-Apr-2017

71 views

Category:

Design

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • Pac33Disseny.indd 1 05/05/14 03:47

 • El Canet Rock va ser un concert histric que es va fer en un moment histric. El context social de lpoca, salvant totes les distncies, t punts de connexi amb el moment actual. Hi ha una gran efervescncia i la gent t ganes dexpressar-se amb naturalitat i llibertat. El Canet Rock dels setanta va ser un espai on artistes i pblic es podien sentir lliures. Volem recuperar aquest esperit, que creiem plenament vigent. Al mateix temps, estem en un moment de molta creativitat i la msica feta aqu torna a tenir un protagonisme i molts seguidors.

  Volem que el nou Canet Rock sigui tamb un punt de trobada entre diferents generacions. Que la gent que va ser al Canet Rock dels

  setanta tingui loportunitat de rememorar aquells temps posant-se al dia del qu sona a Catalunya actualment, i alhora tamb que el pblic ms jove gaudeixi dels seus grups ms estimats. Hi haur picades dullet al primer Canet, per no noms sentirem msica de fa 35 anys sin sobretot msica de fa 20 i 10 anys i especialment les noves fornades. El Canet Rock, 35 anys desprs de la seva ltima edici, tornar a ser molt ms que un concert. Ser una celebraci collectiva on passaran moltes coses, a dalt i a baix de lescenari. Tots aquells que sn partcips dels moments defervescncia que estem vivint estan convidats a la cita.

  No hi podeu faltar!

  imatge francesc fabregas

  Pac33Disseny.indd 2 05/05/14 03:47

 • El Canet Rock fue un concierto histrico que se hizo en un momento histrico. El contexto social de la poca, salvando todas las distancias, tiene puntos de conexin con el momento actual. Hay una gran efervescencia y la gente tiene ganas de expresarse con naturalidad y libertad. El Canet Rock de los setenta fue un espacio donde artistas y pblico se podan sentir libres. Queremos recuperar ese espritu, que creemos plenamente vigente. Al mismo tiempo , estamos en un momento de mucha creatividad y la msica hecha aqu vuelve a tener un protagonismo y muchos seguidores.

  Queremos que el nuevo Canet Rock sea tambin un punto de encuentro entre diferentes generaciones. Que la gente que fue al Canet

  Rock de los setenta tenga la oportunidad de rememorar aquellos tiempos ponindose al da de lo que suena en Catalua actualmente, al tiempo tambin que el pblico ms joven disfrute de sus grupos ms queridos. Habr guios al primer Canet, pero no slo oiremos msica de hace 35 aos sino sobre todo msica de hace 20 y 10 aos especialmente las nuevas hornadas. El Canet Rock, 35 aos despus de su ltima edicin, volver a ser mucho ms que un concierto. Ser una celebracin colectiva donde pasarn muchas cosas, arriba y abajo del escenario. Todos aquellos que son partcipes de los momentos de efervescencia que estamos viviendo estn invitados a la cita.

  No podis faltar!

  Pac33Disseny.indd 3 05/05/14 03:47

 • CAM RIBA

  El fill ms musical dun dels grans gurs dels Canet Rock del segle passat agafa la responsabilitat del relleu generacional per participar en el festival amb nom propi i un grapat de noves canons que recentment ha gravat en solitari.

  El hijo ms musical de uno de los grandes gurs de los Canet Rock del siglo pasado coge la responsabilidad del relevo generacional para participar en el festival con nombre propio y un puado de nuevas canciones que recientemente ha grabado en solitario.

  Una fusi destils per a un pblic que sespera sigui igual de mests que la msica de Delaf y las Flores Azules. Una proposta en constant evoluci que ens ajudar a entendre com s aquest lloc anomenat mn.

  Una fusin de estilos para un pblico que se espera sea igual de mestizo que la msica de Delaf y las Flores Azules. Una propuesta en constante evolucin que nos ayudar a entender cmo es este lugar llamado mundo.

  LOVE OF LESBIAN

  Canya i fora escnica, dos elements imprescindibles per mantenir les constants vitals en estat dalerta si es vol sobreviure despert en una nit llarga que sens far curta.

  Caa y fuerza escnica, dos elementos imprescindibles para mantener las constantes vitales en estado de alerta si se quiere sobrevivir despierto en una noche larga que se nos har corta.

  MANEL

  La seva popularitat es mant intacte amb els anys essent un dels grups ms sollicitats del pas. A Canet es sentiran impulsats per un firmament dnimes sota linflux de la lluna creixent.

  Su popularidad se mantiene intacta con los aos siendo uno de los grupos ms solicitados del pas. En Canet se sentirn impulsados por un firmamento de almas bajo el influjo de la luna creciente.

  DELAF Y LAS FLORES AZULES

  Pac33Disseny.indd 4 05/05/14 03:47

 • ELS AMICS DE LES ARTS

  Un grup que mou masses sha de considerar perfecte per a un festival de masses. Canons compartides per omplir una de les nits ms importants de la histria musical catalana.

  Un grupo que mueve masas debe considerarse perfecto para un festival de masas. Canciones compartidas para llenar una de las noches ms importantes de la historia musical catalana.

  ELS PETS

  Tenen lexperincia suficient com per saber que lactuaci al Canet Rock els hi suposar viure una de les nits ms memorables de la ja seva ja llarga carrera. I que els hi servir per establir ponts amb una nova generaci 24 anys desprs de la llegendria nit del Sant Jordi.

  Tienen la experiencia suficiente como para saber que la actuacin en el Canet Rock les supondr vivir una de las noches ms memorables de la su ya larga carrera. Y que les servir para establecer puentes con una nueva generacin 24 aos despus de la legendaria noche del Sant Jordi

  En Gerard encaixa com un guant en lesperit del Canet Rock. No tan sols per la rebellia, sin perqu connecta directament amb lesperit ms hippy daltres poques, ara recolzat per un fenomen artstic anomenat Xarim Arest.

  GOSSOS

  Faran esclatar la seva msica impulsada per lal de la multitud. Una actuaci pica per a un moment social denorme transcendncia.

  Harn estallar su msica impulsada por el aliento de la multitud. Una actuacin pica para un momento social de enorme trascendencia.

  Gerard encaja como un guante en el espritu del Canet Rock. No slo por la rebelda, sino porque conecta directamente con el espritu ms hippy de otras pocas, ahora apoyado por un fenmeno artstico llamado Xarim Arest.

  GERARD QUINTANA & XARIM AREST

  Pac33Disseny.indd 5 05/05/14 03:47

 • JOAN DAUS+BLAUMUT

  Artista complet, actor i msic, amb un premi Gaud exposat a les prestatgeries de casa. Ell posar el seu gra de sorra en la banda sonora daquesta nit destiu.

  Instruments de corda per a una nit inoblidable en qu sentirem sonar els violins. Ells donaran un to lric a una vetllada que promet ser explosiva.

  Artista completo, actor y msico, con un premio Gaud expuesto en las estanteras de casa. El pondr su grano de arena en la banda sonora de esta noche de verano.

  Instrumentos de cuerda para una noche inolvidable en la que oiremos sonar los violines . Ellos darn un tono lrico a una velada que promete ser explosiva.

  MISHIMA

  La seva msica refrescar lambient com la briseta mediterrnia per omplir la nit mgica dexquisits detalls musicals.

  Su msica refrescar el ambiente como la brisita mediterrnea para llenar la noche mgica de exquisitos detalles musicales.

  THE PINKER TONES

  Reconeguts internacionalment pels cinc continents, els Pinker Tones ompliran la matinada defectes sonors, de ritmes electrificants i de ballable bon rotllo.

  Reconocidos internacionalmente por los cinco continentes, los Pinker Tones llenarn la madrugada de efectos sonoros, de ritmos electrificantes y de bailable buen rollo.

  TXARANGO

  Amb ells, la diversi est assegurada. Ritme pels descosits entre uns aromes reggae que faran pujar els fums dels privilegiats assistents.

  Con ellos, la diversin est asegurada. Ritmo por los codos entre aromas reggae que harn subir los humos de los privilegiados asistentes.

  imat

  gens

  fra

  nces

  c fa

  breg

  asPac33Disseny.indd 6 05/05/14 03:47

 • SISA (ARTISTA INVITADO / ARTISTA CONVIDAT)

  La histria de Sisa i el Canet Rock s ben coneguda per tothom: lany 1975 la censura va prohibir la seva actuaci al festival. En aquesta nova etapa del festival la histria es resoldr, i Sisa hi ser present duna manera especial.

  La historia de Sisa y el Canet Rock es bien conocida por todos: en 1975 la censura prohibi su actuacin en el festival. En esta nueva etapa del festival la historia se resolver, y Sisa estar presente de una manera especial.

  ...i un artista sorpresa triat entre tot el pblic de les xarxes socials a Internet!

  ... y un artista sorpresa elegido entre todo el pblico de las redes sociales en Internet!

  El Canet Rock ser molt ms que un festival. Comptar amb diversos espais perqu pblics de totes les edats puguin gaudir del retorn daquest esdeveniment histric, amb activitats paralleles on la festa, els concerts, la mgia i lespectacle es donaran la m des de la tarda del 5 de juliol fins la matinada del dia 6.

  El Canet Rock ser mucho ms que un festival. Contar con varios espacios para que pblicos de todas las edades puedan disfrutar del regreso de este evento histrico, con actividades paralelas donde la fiesta, los conciertos, la magia y el espectculo se darn la mano desde la tarde del 5 de julio hasta la madrugada del da 6.

  Molt ms que un festival / Mucho ms que un festival

  ...i QUI MES?... y QUIEN MAS?

  + info: www.canetrock.cat/index.php/CAT/canet-rock-14/i-qui-mes

  imat

  gens

  fra

  nces

  c fa

  breg

  as

  Pac33Disseny.indd 7 05/05/14 03:47

 • Lemplaament / El emplazamiento

  El Canet Rock es far en un gran espai als afores de Canet. A 30 minuts de Barcelona, tindr una gran zona daparcament, servei de llanadora des de lestaci de tren i tot

  tipus de serveis.

  El Canet Rock se har en un gran espacio en las afueras de Canet. A 30 minutos de Barcelona, tendr una gran zona de aparcamiento, servicio de lanzadera desde la

  estacin de tren y todo tipo de servicios.

  Preus i venda dentrades / Precios y venta de entradas

  Preu nic: 33 Menors de 8 anys: entrada gratuta

  Infants de 8 a 12 anys: 50% de descompte.Podeu comprar les entrades a travs de la web oficial de CanetRock

  www.canetrock.catMs informaci a [email protected]

  Precio nico: 33 Menores de 8 aos: entrada gratuita

  Nios de 8 a 12 aos: 50% de descuento.Podis comprar las entradas a travs de la web oficial de CanetRock

  www.canetrock.catMs informacin en [email protected]

  Pac33Disseny.indd 8 05/05/14 03:47